Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Voorgerechten

Soep van de dag €7,50
Een wisselende soep, onze medewerkers vertellen u graag
welke soep wij vandaag serveren.

Tompouce van zalm €12,50
Huisgerookte zalm op knapperige wontonblaadjes.
Met een vadouvan-mayonaise.

Sashimi van tonijn €14,50
Sashimi van tonijn met een korstje van zwarte en witte sesam.
Geserveerd met sushi gember, soja en wasabi.
Kan ook XL als hoofdgerecht met rauwkost en friet. €24,50

Gamba’s €14,50
Gemarineerd in knoflookolie. Geserveerd op groente spaghetti met aioli.
Kan ook XL als hoofdgerecht met rauwkost en friet. €24,50

Carpaccio €12,50
Carpaccio van Vechtdalrund met rucola-mayonaise,
Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat.
Kan ook XL als hoofdgerecht met rauwkost en friet. €22,50

Gerookte ribeye €14,50
Dungesneden gerookte kalfsribeye
met een salade van aardappel, rode-ui-mayonaise en bieslook.

Courgette (vegetarisch) €11,50
Courgette in knoflook gemarineerd daarna gegrild.
Hierbij Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en rucola-mayonaise.

Bruschetta (veganistisch) €9,50
Tomatenbruschetta met verse basilicum,
geserveerd op knoflooktoast.

Broodplankje €7,50
Vers afgebakken wit en donker brood, geserveerd met 3 soorten
huisgemaakte tapenades.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting