Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Broodplankje € 4,75
Italiaanse bol en een rustiek donker bonkje geserveerd op een plankje,
met diverse huisgemaakte tapenades.

Voorgerechten

Tartaar van huisgerookte zalm € 12,50
Met een crème van avocado, citroen, vleugje knoflook en rode peper

Gamba’s € 12,50
Gemarineerd in knoflookolie en daarna kort gewokt,
op een bedje van julienne groenten, daarbij limoenmayonaise

Vitello tonato of “non-tonato” € 12,50
Carpaccio van licht aangebraden kalfsmuis, daarbij een tonijnmayonaise
(non-tonato is met een tartaarmayonaise)

Gerookte rib-eye € 12,50
Huisgerookt, daarbij een mesclun-sla met rode ui dressing
en een heerlijke tartaarsaus

Carpaccio van gegrilde courgette (V) € 10,50
Daarop rucola aangemaakt met pestodressing, Parmazaanse kaas,
zongedroogde tomaat en geroosterde pijnboompitten

Salade Biet (V) € 10,50
Geroosterde bietensalade met geitenkaas,
met een sinaasappel-balsamico dressing en cashewnoten

Paprika- tomaat soep (V) € 7,50
Heerlijke huisgemaakte soep, met gepofte paprika,

Pastinaakcrème soep (V) € 7,50

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting