Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Voorgerechten
Soep van de dag € 7,00
Een heerlijke huisgemaakte soep.
Onze medewerkers vertellen u graag welke soep wij vandaag serveren.

Tompouce van zalm € 12,50
Huisgerookte zalm op knapperige wonton blaadjes
met mesclun sla en een citroen dille mayonaise.

Kabeljauw € 12,50
Gemarineerde, gebakken stukjes kabeljauw op een bedje van sla
met rode ui dressing, een tartaarsaus daarbij lekker fris zoetzuur garnituur.

Carpaccio van Vechtdal rund € 12,50
met een mayonaise van pesto, zongedroogde tomaat,
geroosterde pijnboompitjes en parmezaanse kaas

Rouleau van boerderij hoen € 11,50
Ingerold in Bourgondische Gaasterland spek
met een licht pittige mango chutney en zwarte knoflook mayonaise.

Pommedore tomaat (V) € 10,50
Pommedore tomaat gevuld met romige honing geitenkaas uit Terwolde,
daarbij balsamico-stroop en een krokantje van oude kaas.

Bieten carpaccio (V) € 10,50
Carpaccio van rode biet met een frambozendressing
en een crumble van Bleu d’Auvergne.

Broodplankje € 5,50
Lekker stuk wit stokbrood en een rustiek donker bonkje
geserveerd op een plankje, met diverse huisgemaakte tapenades.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting