Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Knoflook gamba’s €14,50
Gamba’s gemarineerd in knoflookolie, daarna gewokt met lente-ui.
Geserveerd met een stuk knapperig knoflookbrood.

Zalm & Komkommer €12.50
Huisgerookte getrancheerde Noorse zalmfilet
daarbij komkommer en kruidenroomkaas.

Carpaccio €12,50
Carpaccio van Vechtdalrund met een mayonaise van zongedroogde tomaat, lekker met rucola en Parmezaanse kaas.

Salade Kip € 9,50
Gerookte kipfilet, selderij, gemengde noten,
gekookte kwarteleitjes en een dragondressing.

Crème Brulée (vegetarisch) € 9,50
Van gegrilde rode paprika en feta kaas.

Bietentartaar (vegetarisch) €10,50
Tartaartje van gerookte biet en balsamicostroop
Geserveerd met een sjalottenmayonaise en geitenkaas crumble.

Mosterdsoep van Zaanse mosterd € 7,50
Een heerlijke huisgemaakte romige soep,
met uitgebakken spek flakes. (kan ook zonder spek)

Broodplankje € 5,50
Lekker wit stokbrood en een rustiek bruin broodje.
Met diverse huisgemaakte tapenades

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting