Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Voorgerechten

Broodplankje         €4,75
Wit broodje en een rustiek donker bonkje geserveerd op een plankje,
met huisgemaakte aioli, tomaten bruschetta en kruidenboter.
Graved Lachs         €12,50
Zalm gemarineerd met groene kruiden en zeezout,
daarbij komkommer en een crème van Griekse yoghurt met kruiden.

Salade (vegetarisch)        €9,50
Mesclun sla aangemaakt met balsamicodressing geserveerd met
Cantaloupe meloen, blauwe bes, honing-geitenkaas parels,
zaden en pitten.

Carpaccio          €12,50
Carpaccio van Vechtdalrund geserveerd met mesclun sla,
Parmezaanse kaas flakes en een mayonaise van zongedroogde tomaat.

Pastrami          €14,50
Pastrami van lam, met gepofte tomaatjes, groene asperges
en een rozemarijn mayonaise.

Mosterdsoep         €7,50
Heerlijke huisgemaakte mosterdsoep, met uitgebakken spekjes,
kan natuurlijk ook zonder spekjes, vegetarisch.

Bouillon          €5,-
Runderbouillon op klassieke wijze getrokken.
Geserveerd in een wijnglas. Ook ideaal als tussengerecht.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.
lekker_eten_img

Compression Plugin made by Web Hosting