Voorgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Kabeljauw €12,50
Gestoomde kabeljauwfilet, geserveerd met doperwten crème
en een bouillon van rivierkreeft.

Zalmtartaar €12,50
Tartaar van Noorse, huisgerookte zalm.
Hierbij een tuinkruidenmayonaise.

Carpaccio €12,50
Carpaccio van licht gebakken Hollandse biefstuk van Ter Weele.
Geserveerd met extra vierge olijfolie en rucola.

Ook mogelijk met truffelmayonaise en oude kaas. + €1,50

Veluwse Zwijnshaas €14,50
Zachtgegaarde en gerookte zwijnshaas met een gel van cranberry.
Afgelakt met een dressing van eekhoorntjesbrood,
en geserveerd met aan tafel geraspte verse truffel.

Fazant van de Sallandse Heuvelrug €12,50
Gebakken fazantenboutje en gekonfijt in ganzenvet.
Geserveerd op zuurkool met daarin rookworst en uitgebakken spek.

Salade(vegetarisch) €11,50
Salade met gekarameliseerde peer, Gorgonzola en een notenmelange.
Aangemaakt met een walnotendressing.

Pompoen(vegetarisch) €11,50
Flinterdun gesneden pompoenslierten
met een crème van zwarte bonen en een lauwwarme saus van kikkererwten.
Daarbovenop een crunch van gedroogde pompoen.

Soep van de dag €7,50
Een regelmatig wisselende soep.
Onze medewerkers vertellen u graag welke soep wij vandaag serveren.

Broodplankje €5,75
Met huisgemaakte tapenades.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting