Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Vispotje € 21,50
Diverse soorten visfilet geserveerd in een lichte witte wijn dillesaus.

Vangst van de dag dagprijs
Onze medewerkers vertellen u graag wat de vangst vandaag is.

Eendenborst € 21,50
Op de huid gebakken boerderij eend
met een rode wijn rozemarijn jus.

Kalfs Rib Eye € 24,50
Met een heerlijke kalfsjus en lente uitjes.

Lamsstoof € 21,50
Een voorjaars stoofpotje van lam, Marokkaanse aardappelen, gepofte groenten
Dit alles op smaak gebracht met Harissa en ras el Hanout kruiden.

Tournedos € 28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met een peperroomsaus.
Naar uw wens bereid.

Risotto (V) € 18,50
Romige risotto met doperwten, lente ui en groene asperges.
Daar doorheen een geraspte oude kaas.

Pasta (V) € 18,50
2 soorten pasta; een pasta van artisjok en Pecorin kaas
en een pasta van zongedroogde tomaat.
Geserveerd met een licht romige Pecorin romano d.o.p. kaassaus.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting