Hoofdgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Hoofdgerechten

Vangst van de dag dagprijs
Onze medewerkers vertellen u graag wat deze vandaag is.

Sucade van Veluws hert €24,50
Heerlijke zachtgegaarde hertensucade,
geserveerd met een stamppot van prei en rode ui.
Lekker met een wildsaus.

Wild Zwijn €22,50
Gebakken wild zwijnshaas van de Veluwe,
geserveerd met een romige bospaddenstoelensaus.

Kalfsrib-eye €22,50
Met vet dooraderde kalfsrib-eye.
Geserveerd met een kruidenboterschuim.

De specialiteit van het huis! Tournedos €28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met pepersaus.

Ook mogelijk met truffeljus en vers geraspte truffel +€1,50

Flammkuchen(vegetarisch) €20,50
Geserveerd met bospaddenstoelen, truffel crème fraîche
en een oude truffelkaas.

Stoofpotje(veganistisch) €18,50
Curry van pompoen en zoete aardappel met kokos en madras.
Geserveerd met couscous.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting