Hoofdgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.
HOOFDGERECHTEN
Vispotje          €21,50
Diverse soorten visfilet geserveerd in een romige kreeftensaus.
Gezellig in een potje.

Diamanthaas         €19,50
Biefstukjes van rundvlees geserveerd met pepersaus.

Kip in de pan         €18,50
In de oven zacht gesmoorde licht pittige kippenbout
met diverse gepofte groenten en zoete aardappel.

Eendenborst         €22,50
Een heerlijke filet van boerderijeend op de huid gebakken
Geserveerd met een jus van rozemarijn.

Tournedos          €28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende”slager
Ter Weele uit Oene. Gebakken in roomboter
en geserveerd met een luchtige Béarnaisesaus.
Bereid naar uw wens: Rood, medium of doorbakken.

Risotto (vegetarisch)        €18,50
Romige risotto met doperwten, erwtenkiemen, lente-uitjes
en Old Amsterdam kaas.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting