Hoofdgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Hoofdgerechten

Zeebaars €22,50
Zeebaarsfilet lichtpittig gemarineerd met chimichurri
en geserveerd met een saus van rode pesto.

Vangst van de dag dagprijs
Onze medewerkers vertellen u graag waar deze uit bestaat.

Kalfsstoofpotje €21,50
Stoofpotje van kalfsvlees op Italiaanse wijze.
Met tomaat, knoflook, oregano en rozemarijn.

Kip in de pan €19,50
Zacht gesmoorde kippenbout.
Geserveerd in een pannetje met gepofte grove groente.

Lamskotelet €24,50
Gegrilde lamskoteletten gemarineerd in knoflookolie.
Geserveerd met kruidenboter.

De specialiteit van het huis! Tournedos €28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met bruine pepersaus.
Naar uw wens bereid.

Pasta (vegetarisch) €18,50
Met zongedroogde tomaat, lente-ui en
een saus van rode pesto en Parmezaanse kaas.

Flammkuchen (vegetarisch) €18,50
Met een crème fraîche, gegrilde groente, gepofte zoete aardappel
en blue de Wolvega en oude kaas.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting