Hoofdgerechten
-
Aubergine€24,50
Gepaneerde en gebakken aubergine. Geserveerd met een tomatenkruidenboter.
-
Tagliatelle€22,50
Met een saus van rode pesto, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes.
-
Vangst van de dagdagprijs
Een dagelijks wisselende vis.
-
Zalmfilet€24,50
Op de huid gebakken. Hierbij een bearnaise schuim.
-
Varkenshaas€24,50
Van Sallands varken. Geserveerd met een rode pestosaus.
-
“Half om kalf”€24,95
Half vlees, half groente. Voor de mensen die eens wat minder vlees willen eten. Gegrild kalfsbiefstukje, met gesmoorde little gem. Hierbij een romige dragonsaus.
-
Lam€27,50
Zachtgegaarde brisket van lam met eigen jus. Geserveerd met gepofte tomaat en gegrilde groene asperge.
-
Tournedos€38,50
Een befaamd Veerhuysgerecht! Een heerlijk stuk ossenhaas (200 gram) van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene. Gebakken in roomboter. Geserveerd met bruine pepersaus.>
-
Voor de kleine eter (100 gram) – €25,50
-
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.
Voor de liefhebber kunnen wij per 2 pers. rauwkostsalade serveren. a €4,75