Hoofdgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Hoofdgerechten

Vangst van de dag dagprijs
Onze medewerkers vertellen u graag waar deze uit bestaat.

Kabeljauwfilet €22,50
Bereid in de oven met roomboter en sauvignon blanc,
daarbij een schuimige Hollandaise saus.

Lente stoofpotje van Lam €22,50
Zachtgegaarde stukjes lam in een saus van
tomaat, salie en knoflook.

Kalfs-entrecôte €22,50
Gegrilde entrecôte, gesneden van de dunne lende
geserveerd met een kruidenboter.

Eendenborst €24,50
Op de huid gebakken en overgoten met een heerlijke saus van
sinaasappel, thijm, honing en grand-marnier.

Tournedos €28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze“zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met bruine pepersaus.
Naar uw wens bereid.

Risotto(vegetarisch) €18,50
Romige risotto met tuinerwten, erwtenkiemen en Old Amsterdam kaas.

Pasta (vegetarisch) €18,50
Pappardelle pasta met een rode pesto saus, zongedroogde tomaat,
Lente-uitjes en Parmezaanse kaas.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting