Skip to main content

Hoofdgerechten

  • Aubergine
    €24,50

    Gepaneerde en gebakken aubergine. Geserveerd met een tomatenkruidenboter.

  • Tagliatelle
    €22,50

    Met een saus van rode pesto, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes.

  • Vangst van de dag
    dagprijs

    Een dagelijks wisselende vis.

  • Zalmfilet
    €24,50

    Op de huid gebakken. Hierbij een bearnaise schuim.

  • Varkenshaas
    €24,50

    Van Sallands varken. Geserveerd met een rode pestosaus.

  • “Half om kalf”
    €24,95

    Half vlees, half groente. Voor de mensen die eens wat minder vlees willen eten. Gegrild kalfsbiefstukje, met gesmoorde little gem. Hierbij een romige dragonsaus.

  • Lam
    €27,50

    Zachtgegaarde brisket van lam met eigen jus. Geserveerd met gepofte tomaat en gegrilde groene asperge.

  • Tournedos
    €38,50

    Een befaamd Veerhuysgerecht! Een heerlijk stuk ossenhaas (200 gram) van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene. Gebakken in roomboter. Geserveerd met bruine pepersaus.>

    • Voor de kleine eter (100 gram)  – €25,50

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.

Voor de liefhebber kunnen wij per 2 pers. rauwkostsalade serveren. a €4,75