Hoofdgerechten

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

Hoofdgerechten

Vangst van de dag dagprijs
Onze medewerkers vertellen u graag waar deze uit bestaat.

Kabeljauwfilet €24,50
Gebakken kabeljauwfilet geserveerd met een saus van grove Zaanse mosterd
en uitgebakken spekjes.

Grootmoeders kalfssucade €21,50
Heerlijke zachtgegaarde kalfssucade,
hierbij een stroperige kalfsjus met katenspek.

Hert €24,50
Biefstuk van hert geserveerd met een jus van cranberries.

Wildstoof €22,50
Stoofpotje van Veluws hert en zwijn, op smaak gemaakt met pure chocolade,
Deventer koek en Brand “Dubbelbock” bier.

Tournedos €28,50
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze“zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met bruine pepersaus.
Naar uw wens bereid.

Risotto(vegetarisch) €18,50
Romige truffel risotto met paddenstoelen en Old Amsterdam kaas.

Pompoenstoofpotje(vegetarisch) €18,50
Vegetarisch herfststoofpotje van pompoen, zoete aardappel
en koriander.

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten op het bord,
gefrituurde aardappelwedges met kruidenboter en een biologische salade.

Reserveren? Bel 0570 561371 of klik hier.

  • Onze hoofdgerechten worden met diverse bord garnituren geserveerd.
  • Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Onze groenten en aardappelen komen van biologische  boerderij Overkempe in Olst. Vlees is afkomstig van slagerij Ter Weele in Oene, die nog zelf slacht. Zo weten we dat deze dieren een gezond en goed leven hebben gehad.
  • Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het een enkele keer voorkomen dat iets niet voorradig is. Natuurlijk zal de bediening u daarop attent maken.
  • Volgt u een speciaal dieet of heeft u een probleem met een ingrediënt? Overleg even met ons, dan zoeken we een alternatief.

Compression Plugin made by Web Hosting